Naša spletna stran za nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. S klikom na gumb "strinjam se" sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Piškotke lahko kadarkoli prilagodite v Nastavitvah piškotkov.
Cart0Item(s)

V nakupovalni košarici ni izdelkov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Posodobitev vgrajene programske opreme (Force firmware update) - kaj in kako?

Predvsem v zadnjih tednih opažamo, da je velikokrat potrebno prisiliti ponovno nalaganje vgrajene programske opreme (Force firmware update). Zato smo spisali kratka navodila in priporočilo.


Posodobitev vgrajene programske opreme (Force firmware update) - kaj in kako?

Posodobitev (prisilna) vgrajene programske opreme priporočamo vedno in samo takrat, ko imamo težave ali sumimo na težave z vgrajeno programsko opremo ure. Običajno se te težave kažejo kot napačni odčitki višine in/ali zračnega pritiska (nenadno ali stalno) ter tudi kot slab kontrast zaslona. Se pravi, da se posodobitev (prisilna) izvede samo v primeru, ko imamo za to utemeljen sum. Pri normalnem delovanju in uporabi ure se le-ta posodablja, ko nam program Moveslink pri priklopu in sinhronizaciji ure priporoči njeno posodobitev za nadaljnje pravilno delovanje.

Na začetku je potrebno uro priklopiti preko USB kabla na računalnik. Nato se s kurzorjem miške pomaknemo desno spodaj do ikone za program Moveslink.

 

Slika1

 

Če te ikone ne vidimo, kliknemo na puščico, ki kaže navzgor za prikaz dodatnih ikon.

 

Slika2

 

Po kliku na ikono se nam pokžejo dodatne opcije od katerih sedaj izberemo Force firmware update.

 

Slika3

 

 

Izbor Force firmware update potrdimo. Po potrditvi se bo v ospredje pomaknil program Moveslink, ki bo zahteval, da prisilno nalaganje vgrajene programske opreme (Force firmware update) tudi potrdimo.

 

Slika4

 

 

Nalaganje potrdimo s klikom na gumb Update in sledi opozorilo in vprašanje – Ali smo prepirčani, da želimo izbrisati vse obstoječe podatke na uri (v primeru da imate na uri podatke, ki jih želite obdržati je potrebno izbrati gumb back, s tem prekinemo prisilno nalaganje in naredimo sinhronizacijo preko moveslink)? Ker drugače, kot da izbrišemo vse podatke na uri, ne moremo izvesti prisilnega nalaganja vgrajene programske opreme, izberemo ponovno gumb Update.

 

Slika5

 

 

Po ponovni potrditvi z Update se bo ura ugasnila in prižgala nazaj, program Moveslink pa bo grafično prikazal napredek nalaganja posodobitve.

 

Slika6

 

 

Slika7

 

Ko je nalaganje posodobitve zaključeno, nam bo Moveslink program to izpisal.

 

Slika8

 

 Tako smo uspešno opravili prisilno nalaganje posodobitve vgrajene programske opreme.

Comment form has been disabled.