Naša spletna stran za nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. S klikom na gumb "strinjam se" sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Piškotke lahko kadarkoli prilagodite v Nastavitvah piškotkov.
Cart0Item(s)

V nakupovalni košarici ni izdelkov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sprememba cen ročnih ur modela Suunto Spartan Sport

Podjetje Suunto iz Finske, ki slovi po svojih naprednih in kakovostnih športnih urah, je v začetku meseca aprila spremenilo cene modelom Spartan Sport.

Sprememba cen ročnih ur modela Suunto Spartan Sport

Z mesecem aprilom 2017 so pri finskem podjetju Suunto, na trg pripeljali novi model iz njihove serije ročnih ur Spartan Sport. Novi model sliši na ime WRIST HR, njegova bistvena značilnost pa je ta, da ima možnost merjenja srčnega utripa na zapestju. V tem trenutku je to najboljša, najbolj napredna rešitev na trgu, ki jo je za Suunto razvilo ameriško podjetje Valencell, s sedežem v Severni Karolini ZDA. 

Zaradi te novosti, so se pri Suunto odločili, da bodo svojemu sestrskemu modelu v tem razredu, torej modelu Spartan Sport spremenili ceno, jo znižali. Tako je z začetkom meseca aprila začela veljati nova cenovna lestvica, ki maloprodajno ceno modela Spartan Sport znižuje za okroglih 20%. Mi kot podjetje, ki prodajamo ročne ure te znamke in smo njihov pooblaščeni ter uradni serviser za vso Slovenijo, smo se na to spremembo odzvali takoj, ko smo prejeli navodila iz Finske. S tem je maloprodajna cena modela Spartan Sport znižana na 449,00 EUR (opcija s HR pasom) in 399,00 EUR (brez HR pasu). Na te cene, pa se potem navezujejo prodajne "akcije" v obliki popustov in ostalega.  

Comment form has been disabled.