Naša spletna stran za nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo uporablja piškotke. S klikom na gumb "strinjam se" sprejmete uporabo piškotkov in uporabo podatkov o vaših spletnih navadah za namene prikazovanja ciljanega oglaševanja na družabnih omrežjih in drugih straneh. Piškotke lahko kadarkoli prilagodite v Nastavitvah piškotkov.
Cart0Item(s)

V nakupovalni košarici ni izdelkov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Trgovina in servis Urarstva Lečnik na Starem trgu 14, 1000 Ljubljana ponovno odprta

Dragi kupci!

Naša prodajalna na Starem trgu je ponovno odprla svoja vrata. Z vami bomo od ponedeljka do petka med 9.00 in 19.00 ter v soboto med 9.00 in 14.00 uro. Pri Urastvu Lečnik smo se vedno trudili, da našim strankam zagotovimo najboljšo nakupovalno izkušnjo. V tem času nam je zdravje in varnost vas in naših zaposlenih vsekakor prioriteta. V naši trgovini je poskrbljeno za redno in dosledno izvajanje higienskih ukrepov. Vse nakupovalne površine redno razkužujemo in prostor ustrezno prezračujemo. Zaradi preprečevanja širitve SARS-CoV-2 smo za vas pripravili nekaj pravil, ki jih je zaradi vaše in naše varnosti potrebno upošteviati pred vstopom v trgovino:

  • V prodajalno vstopajte posamično.
  • Vstop je možen le z uporabo zaščitne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela (šal, ruta itd.).
  • Ob vstopu in izstopu je obvezno razkuževanje rok in zaradi narave naših izdelkov tudi zapestja. Pri vhodu v prodajlno je razkužilo vedno na voljo.
  • Vljudno vas prosimo, da upoštevate varnostno razdaljo - vsaj 2 metra.
  • V prodajalni se čim manj dotikajte raznih površin.
  • Uporabite brezgotovinsko plačilo, če je to le mogoče.
Servis in prinašanje izdelkov na servis

Če se boste pri nas oglasili zaradi servisa ure, vas naprošamo, da le-to pred oddajo očistite z vlažilnimi robčki (za čiščenje ne uporabljajte razkužila, alkohola ali drugih abrazivnih sredstev).