OCEAN
Nekateri ji rečejo športna ura potapljaški računalnik

Potapljaški računalnik in športna ura v enem

Suunto Ocean je potapljaški računalnik ter športna ura v enem. Zdaj se lahko brezskrbno podate na avanture pod in nad površjem.

S sodobno finsko zasnovo in vrhunskimi funkcijami je Suunto Ocean popolna spremljevalka za potope, različne športne dejavnosti in vse ostale dogodivščine vmes.

Zavrti me

Obsežen nabor funkcij za potapljanje z jeklenko in prosto potapljanje
Brezžična podpora za preverjanje tlaka rezervoarja
Podvodno sledenje poti
Vsi podatki o dejavnostih v Suunto aplikaciji
95+ športnih načinov
Do 40 ur sledenja potopom in vadbi
Suunto Ocean Amoled zaslon
velik 1,43 "

AMOLED zaslon

svetlejši, hitrejši in trpežen

Suunto Ocean se ponaša 1,43 " AMOLED zaslonom visoke ločljivosti. AMOLED zaslon omogoča boljšo berljivost, živahnejše barve in uporabo na svetlobi.

Zaslon lahko prilagodite svojim potrebam, tako da je med vadbo, tekmovanjem itd. dovolj le en pogled, da dobite vse pomembne informacije. Svetel AMOLED zaslon v temi olajša iskanje cilja oziroma drugih informacij.

Ura je preizkušena po vojaških standardih, zaradi česar bo odlična spremljevalka tudi v najzahtevnejših pogojih.

Samozavestno in varno na potop

Čar potapljanja je v nepričakovanem. Da bi kar najbolje izkoristili svojo podvodno izkušnjo, potrebujte opremo, ki ji lahko zaupate. Svetel AMOLED zaslon, enostavna uporaba in vzdržljiva baterija poskrbijo za varen nadzor in informiranost med potopom.

Več načinov potapljanja
»Single-gas« način z nitrox podporo za rekreativno potapljanje ali »Multi-gas« način za tehnično potapljanje.
Širok izbor alarmov
Zvočna in vibracijska opozorila zagotavljajo pomoč in varnost. Prilagodljive možnosti za prejemanje opozoril o tlaku v jeklenki, času potopa in globini zagotavljajo, da ostanete pozorni na bistvene podatke o potopu.
Suunto Bühlmann 16 GF algoritem
Bühlmann dekompresijski algoritem s faktorji gradienta in nastavljivi profili vzpona omogočajo, da se odločite za želeni dekompresijski profil.
Brezžični nadzor tlaka
Združite Suunto Ocean s Suunto Tank POD in sledite tlaku ter porabi plina neposredno iz zapestja.
Način prostega potapljanja
Spremljajte svoje potope z ločenimi pogledi pod vodo in na površini. Več alarmov za globino, čas potopa ter hitrost spusta in vzpona.

Sledite svojim
potopom(beta)

Suunto aplikacija bo vaš ultimativni potapljaški dnevnik v oblaku. Shranite svojo potapljaško pot v dnevnik potapljanja in jo kasneje podoživite ter delite s prijatelji v 3D prikazu. Sledite svojim vstopnim in izstopnim točkam ter se pomaknite do svoje najljubše lokacije z zemljevidi, ki jih lahko uporabljate tudi v načinu brez povezave. Ustvarite lastne načine potapljanja in se podajte na podvodno avanturo.

Ostanite
aktivni

Usklajevanje časa med potapljaškimi izleti, dnevnimi dejavnostmi in drugimi športnimi avanturami je včasih lahko velik izziv. Suunto Ocean vam pomaga najti ravnovesje med vsakdanjim življenjem in športnimi dejavnostmi.

95+ športnih načinov
Sledite svojim športnim podvigom v telovadnici, gorah ali pa pod vodo. Ustvarite prilagojene načine in osvojite vse, kar vam aktivno življenje postavi na pot.
Brezplačni zemljevidi v načinu brez povezave
Suunto Ocean vas opremi z natančnimi zunanjimi zemljevidi. Konturne linije, voda, poti in druge pomembne orientacijske točke so na voljo v različnih slogih zemljevidov. Vse navigacijske funkcije lahko uporabljate tudi v načinu brez povezave.
Vrhunske funkcije za aktivnosti na prostem
Vgrajeni višinomer, barometer, kompas in dvopasovni GPS/GNSS zagotavljajo natančno sledenje lokacije. Alarm za nevihte in ažurna vremenska napoved vam pomagata, da se izognete nevarnosti.
Spremljanje kakovosti spanja in okrevanja
Spremljajte svoje dnevne dejavnosti, kot so koraki, poraba kalorij in kakovost spanja (vključno s fazami spanja). S spremljanjem variabilnosti srčnega utripa sledite svojemu okrevanju in si zagotovite celostni vpogled v svoje počutje.
Spremljanje srčnega utripa
Spremljajte srčni utrip neposredno s svojega zapestja, brez uporabe prsnega pasu. Za spremljanje srčnega utripa pod vodo je potrebna povezava s prsnim pasom.

Izboljšajte svojo izkušnjo s Suunto aplikacijo

Suunto aplikacija brezhibno zbira vse vaše podatke na enem mestu.

Pridobite celosten vpogled v dnevne in športne dejavnosti ali dnevnike potapljanja.

Vizualizirani dnevniki potopov
Uživajte v »all-inclusive« zgodovini vaših potapljaških lokacij in podvodnih poti. Suunto prvi predstavlja funkcijo, kjer je prikazana vaša celotna pot potopa.
Brezžična sinhronizacija
Bluetooth v trenutku sinhronizira vaše vnose z aplikacijo, ne glede na to, kje se nahajate. Zahvaljujoč samodejnim posodobitvam programske opreme Suunto Ocean postaja vedno boljši.
Obsežna zbirka zemljevidov
Raziščite priljubljene poti s specifičnimi toplotnimi zemljevidi. Načrtujte poti na podlagi informacij o cestnih površinah ali zemljevidov plazovitega območja.
Trgovina SuuntoPlus
Odkrijte nove športne aplikacije za tek, kolesarjenje in druge športne dejavnosti. Nemoteno se povežite z več napravami in pridobite podatke v realnem času.
Trajnostno oblikovanje iz Finske že od leta 1936

Navdih za Suunto Ocean so pri podjetju črpali iz legendarne dediščine, zgrajene na desetletjih strokovnega znanja o kompasih, potapljaških računalnikih in športnih urah.

Visokokakovostna ura, ki ji zaupajo tudi profesionalni uporabniki je oblikovana in testirana na Finskem. Izdelana je s 100 % obnovljivo energijo. Uro je možno popraviti, zato bo zaupanja vredna sopotnica, na katero se lahko zanesete še vrsto let.

SUUNTO OCEAN