Nekoč

Urarstvo Lečnik, ki ima prostore v slikovitem starem mestnem jedru Ljubljane, na Starem trgu 14, se lahko pohvali z dolgo in bogato tradicijo. Urarstvo deluje že več kot 100 let, na današnji lokaciji, na Starem trgu, pa stoji že več kot 50 let.

Danes

Do leta 1990 je bilo znano predvsem po kakovostnem in strokovnem servisu. Pri nas lahko kupite ure za vse generacije. Za najmlajše so najprimernejše tiste z blagovno znamko Gul, za najstnike in mlade po srcu Diesel in Fossil, za modne navdušence DKNY, Armani, Danish Design, Calvin Klein, Michael Kors in Jacques Lemans, za urarske sladokusce Certina in Tissot, za športne navdušence in kolesarje pa Suunto in Adidas.

Za tiste, ki zjutraj nikakor ne morete vstati, imamo veliko izbiro budilk, ki jih poleg uporabnosti odlikuje tudi moden videz. Urarstvo Lečnik še vedno zagotavlja tudi vrhunski servis vseh vrst ur.

Imate doma morda uro, ki jo kot družinsko dragocenost hranite že več rodov? Prinesite jo, da bo zasijala v nekdanjem sijaju in znova skrbno odštevala čas. Poleg zahtevnejših popravil žepnih, ročnih in stenskih ur ter budilk zamenjamo tudi baterije (vodotesne ure po zamenjavi baterij znova zatesnimo) in pasove za ure. Če kakšne ure ni mogoče popraviti, strokovno svetujemo pri nakupu nove. Da bi vam kakšna obletnica, rojstni dan ali drug slovesen dogodek ostal v posebnem spominu, vam v urarstvu Lečnik uro tudi graviramo.

Ure so že dolgo naše zveste spremljevalke, vendar se je njihova vloga v zadnjem času precej spremenila. Danes ne kažejo le točnega časa, ampak so lahko tudi lep nakit, ki sledi svetovnim modnim smernicam in odseva podobo časa.

Kje smo

Obiščete nas lahko na lokaciji prikazani spodaj od ponedeljka do petka od 9.00 do 17.00 ali v soboto od 9.00 do 14.00.


Podatki o družbi

Naziv podjetja: Lečnik d.o.o.
Matična številka: 351430000
Davčna številka: 78738636
ID številka za DDV: SI 78738636
Vložna številka: Okrožno sodišče v Ljubljani
Osnovni kapital: 15.712,00 EUR
Direktor: Sašo Lečnik
Poslovna računa: Lečnik IBAN SI56 0205 3025 5584 905 pri Nova Ljubljanska banka d.d.
IBAN SI56 3000 0000 2254 704 pri Sberbank d.d..o.o.
Davčni zavezanec za DDV DA
Elektronski naslov: [email protected]
Spletno mesto: www.urarstvo-lecnik.si
Telefonska številka: 01 4255 112
številka telefaksa: 01 2511 003
Sedež podjetja: Stari trg 14
1000 Ljubljana
Slovenija

Kodeks ravnanja in vrednote

S kodeksom ravnanja dajemo vzgled vsem slovenskim podjetjem. Od poslovnih partnerjev pričakujemo, da bodo v našem medsebojnem odnosu spoštovali podobna načela in standarde. Kodeks urarne Lečnik je nabor pravil, standardov, obnašanja in pričakovanih ravnanj. Določa, kako v podjetju delujemo, ter nas usmerja vedno in povsod. Kodeks je prilagojen času, ki ga živimo. Njegov namen ni prepovedovati in sankcionirati, temveč predlagati in svetovati. Služi kot pripomoček pri vsakodnevnem ravnanju in zaposlenim pomaga, da se izognejo situacijam, ko bi kršili zakonodajo, povzročili škodo podjetju ali drugače škodili njegovemu ugledu.

Vrednote Urarne Lečnik:

 • Spoštovanje
 • Zaupanje
 • Odličnost
 • Strokovnost
 • Ustvarjalnost
 • Odzivnost
 • Srčnost

Poslovna načela:

 • Uspešnost
 • Trajnostni razvoj
 • Poštenost
 • Etika
 • Pripadnost

Zaposleni v podjetju, kot tudi zunanji izvajalci, zagotavljamo ustvarjalnost in dogovarjanje za doseganje skupnih ciljev ter tako omogočamo uspešnost našega podjetja, ki ga vodi že tretja generacija v družini Lečnik.

Zavzemamo se za poštene medsebojne odnose.

Pohvalimo dobro opravljeno delo in podajamo konstruktivno kritiko.

Skrbimo za pridobitev znanja, se izobražujemo, obiskujemo za nas pomembne sejme.

Zaposleni v našem podjetju se medsebojno spoštujemo.