Storitve

POPRAVILA UR IN SVETOVANJE

Ura je natančen inštrument sestavljen iz več sto drobnih delcev. Poskrbite za svojo uro tako, da jo vedno servisirate pri strokovno usposobljenem urarju ali serviserju. S pravilno nego bo vaša ura delovala vrsto let. Obstajajo postopki s katerimi si zagotovite, da bo vaša ura delovala dolgo in brezhibno. Vse to je odvisno od zanesljivih storitev.


Imamo sodobno delavnico z optimalno infrastrukturo in strokovno usposobljenim osebjem, ki opravlja popravila in obnovo vaše ure od trenutne zbirke pa do starih ur.


Poleg tega se naši zaposleni stalno strokovno usposabljajo, da bi ohranili in še izboljšali raven storitev, ki jih ponujamo našim strankam.


Svetovanje je pomembno tako pri nakupu kot pri servisu ur. Naš moto je, da se vedno prilagodimo željam in zahtevam naših strank. Zadovoljstvo strank je naša motivacija.

Popravila ur in svetovanje
Zamenjava baterij

ZAMENJAVA BATERIJ

Strokovno, hitro in natančno zamenjamo baterije v vseh vrstah in modelih ur. Kjer je potrebno, opravimo test vodotesnosti in uro zatesnimo.

Menjamo baterije na potapljaških urah in računalnikih, kot so Suunto D4, D6, D9, Vyper, Zoop, Stinger, Citizen in drugih.

ZAMENJAVA PASOV

Opravljamo storitev menjave in krajšanja vseh vrst kovinskih in gumijastih pasov.


Imamo veliko izbiro usnjenih pasov vseh barv in širin, kovinske pasove, pasove iz silikona in kavčuka. Glede na znamke ur, ki jih prodajamo pri nas, vam pas zamenjamo po vnaprejšnjem naročilu.

Zamenjava pasov
Zamenjava stekel

ZAMENJAVA STEKEL

Zamenjamo vse vrste stekel pri urah vseh znamk.

TESTIRANJE VODOTESNOSTI

Vodoodpornost ne more biti stalno zagotovljena. Na to vpliva staranje tesnil, naključni šoki (mraz, huda vročina ali oboje hkrati), krona, gumbi na ohišju, ohišje, kristali. Oglejte si našo tabelo vodotesnosti iz katere so razvidna servisna navodila. Priporočamo, da enkrat letno opravite test vodotesnosti v našem testnem centru.


Vodotesnost ohišja ure je označena na spodnji strani ure na pokrovčku ali na številčnici. Izražena je v atmosferah (ATM) ali v metrih (M) in ne predstavlja dejanske globine. Vodotesnost ure je potrebno testirati z aparatom za testiranje vodotesnosti ob vsaki zamenjavi baterije. Hkrati pogledati in po potrebi zamenjati vsa tesnila na pokrovčku, kroni in gumbih. Posebno pomembno je to pri urah z globinomerom (SUUNTO, IMMERSION, CITIZEN, FESTINA, GUL IN DRUGE).


Tabela vodotesnosti

Testiranje vodotesnosti
Graviranje

GRAVIRANJE

Pri nas kupljene ure po želji stranke tudi graviramo.