RACE

Samozavestno do štartne črte

Nekateri ljudje so le opazovalci, spet drugi pa želijo izkoristiti vsak trenutek. Suunto Race vam ponuja orodja za pripravo na katerikoli športni izziv. Z najvišjim standardom zmogljivosti in edinstvenimi funkcijami Suunto Race zagotavlja informacije o napredku in pomaga ohranjati ravnovesje med treningom in okrevanjem. Izjemna zmogljivost bo prepričala še tako zahtevne športne navdušence.

Suunto Race - the performance watch.

Suunto Race Amoled zaslon
velik 1,43 "

AMOLED zaslon

svetlejši, hitrejši in trpežen

Suunto Race se ponaša 1,43 " AMOLED zaslonom visoke ločljivosti. AMOLED zaslon omogoča boljšo berljivost, živahnejše barve in uporabo na svetlobi.

Zaslon lahko prilagodite svojim potrebam, tako da je med vadbo, tekmovanjem itd. dovolj le en pogled, da dobite vse pomembne informacije. Svetel AMOLED zaslon v temi olajša iskanje cilja oziroma drugih informacij.

Ura je preizkušena po vojaških standardih, zaradi česar bo odlična spremljevalka tudi v najzahtevnejših pogojih.

Osupljiva vzdržljivost baterije

Suunto Race navdušuje z življenjsko dobo baterije. Kljub AMOLED zaslonu lahko še vedno brezskrbno uživate v športnih dogodivščinah, saj vas vzdržljiva baterija ne bo pustila na cedilu. Izberite način baterije »Performance« in vadite do 40 ur, za dodatne ure GPS sledenja pa izberite način »Tour« in uživajte v vadbi tudi do 5 dni. V dnevnem načinu lahko baterija zdrži do 26 dni.

Vsakodnevna uporaba

12 dni
dnevni HR on
brez vadb / treningov
26 dni
dnevni HR off
brez vadb / treningov
1 mesec

Uporaba med vadbo

40 h
»Performance« način
Max. natančnost, vse meritve
120 h (5 dni)
Tour« način
Brez HR, manjša GPS natančnost
1 teden

VRTLJIVA KRONA

Za še boljšo uporabniško izkušnjo lahko tokrat uporabite tudi digitalno krono. Priročna krona vam nudi dodaten način upravljanja oziroma interakcije s sistemom. Zdaj lahko še enostavneje in hitreje krmarite med različnimi funkcijami.

Obsežna zbirka zemljevidov

Načrtujte in analizirajte svoje poti s pomočjo 3D zemljevidov, toplotnih zemljevidov, informacij o cestnih površinah ali zemljevidov plazovitega območja.

Območje treninga

Poiščite svojo obremenitev pri vadbi, metrike okrevanja in povzetke napredka v »Training zone« ter pridobite navodila Suunto trenerja, ki temelji na AI.

Načrtovanje vadbe

Ustvarite svojo lastno vadbo v Suunto aplikaciji in prek ure prejmite vodenje v realnem času.

Trgovina SuuntoPlus™

Poiščite nove aplikacije za svoje športne podvige, povežite se z vrsto novih naprav in prejmite vodenje v realnem času..

Spremljajte učinek svojega treninga

Ali treniram pametno? Ali je moja vadbena obremenitev progresivna? Suunto Race vam na podlagi variabilnosti srčnega utripa (HRV) nudi prilagojene povratne informacije o obremenitvi, napredku in okrevanju pri vadbi. Z merjenjem variabilnosti srčnega utripa (HRV) lahko ocenite svoj status okrevanja ter primerjate in analizirate svoje trenutne vrednosti z individualnim dolgoročnim HRV-jem.

Izboljšano sledenje zagotavlja statistične podatke, ki vam bodo pomagali, da izpolnite svoj tedenski cilj. Podatke primerjajte s povprečjem prejšnjih tednov in enostavno sledite svojemu napredku.

Uporabite tudi orodja, kot so Training Zone in TrainingPeaks, ki jih najdete v Suunto aplikaciji ter pridobite še več koristnih informacij o vaši vadbi.

V pomoč vam bo tudi Suunto Coach AI, ki nadzoruje vaše vadbe in vam svetuje, da ostanete motivirani.

Variabilnost srčnega utrip (HRV)
Cone treninga z AI Coach
Načrtovanje vadbe

Ustvarjena za vsak teren

Športna ura Suunto Race bo odlična spremljevalka za vse športne podvige. Vzljubili jo bodo tisti, ki imajo radi dejavnosti na prostem kot tudi tisti, ki uživajo v telovadnici. Pri več kot 95 športnih načinih boste zagotovo našli svoje najljubše športe, od teka, kolesarjenja, fitnesa, plavanja, teka na smučeh in mnogo drugih.

Spremljajte svojo telesno pripravljenost in obremenitev pri vadbi, metrike okrevanja ter povzetke napredka.

AMOLED zaslon visoke ločljivosti
Digitalna krona za enostavno in hitrejše upravljanje
Testirano po vojaških standardih

Pripravljeni na dan D

Ne glede na to, ali tekmujete z drugimi ali s seboj, želite na pomemben dan biti pripravljeni in samozavestni.

Optimizirajte svoj športni način za prikaz najpomembnejših meritev na zaslonu ure in pustite, da vas natančni zemljevidi vodijo tudi v načinu brez povezave.

Preizkusite se tudi s testi zmogljivosti, kot sta RaceTime ali sinhronizirani Strava segmenti.

Prikaz Športnih podatkov po meri
Aplikacije za spremljanje tekmovalnega tempa
Tekmovalna trasa

Zemljevidi, na katere se lahko zanesete

Suunto Race intuitivni zemljevidi vam povedo vse, kar morate vedeti o pokrajini. Konturne linije, voda, poti in druge pomembne orientacijske točke so na voljo v treh različnih slogih zemljevidov. Zaradi zagotavljanja še večje varnosti lahko vse navigacijske funkcije uporabljate tudi v načinu brez povezave.

Tako se med raziskovanjem ne boste nikoli izgubili.

Dnevna podpora aktivnemu življenjskemu slogu

Poleg elegantne oblike in vrhunskih funkcij, Suunto Race ponuja tudi dragoceno podporo vsakodnevnemu aktivnemu življenjskemu slogu.

Od spremljanja aktivnosti, srčnega utripa ter spanja do zagotavljanja pametnih obvestil, alarmov in upravljanje glasbe. Združite udobje in praktičnost.

Orodja za prikaz podatkov
Spremljanje spanca
Upravljanje glasbe

SUUNTO RACE

RECAP
SUUNTO RACE
The ultimate performance watch