Avantura se začne tukaj.

Suunto vas opremi za vaše pustolovščine na prostem - odkrijte nove poti, ostanite samozavestni v naravi in trenirajte za daljša raziskovanja. Športna ura Suunto bo vaš asistent za navigacijo, varnost, spremljanje vaše uspešnosti ter okolja pri športnih dejavnostih na prostem.

Avantura se začne tukaj.

Izberi svojo Suunto uro

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

Spoznaj nove funkcije Suunto ur

Vreme

Suunto 9 Baro vam omogoča vpogled vremenskih pogojev ter opozoril v kontekstu trenutne aktivnosti. Vaša športna sopotnica vas opozori na prihajajočo nevihto, izmeri temperaturo vode ali pa vas obvesti, da se vaš pohod ne bo zaključil pred sončnim zahodom.

S Suunto 7 lahko trenutne vremenske razmere preverite tako, da povprašate Google ali povlečete do svoje napovedne ploščice (Forecast Tile).

Funkcija je za Suunto 9 Baro na voljo v SuuntoPlus™ - sekcija, ki na vašem zapestju združi vse nove in zanimive funkcije na enem mestu, za Suunto 7 pa v Google Wear OS™.

Vzpon

Spremljajte svoj trud med pohodom na goro, prostim plezanjem, ponavljanjem vzponov na lokalnem vadbenem poligonu ali tekom po stopnicah. Vzpone si nato lahko ogledate v Suunto aplikaciji.

Na voljo v SuuntoPlus™ za modele Suunto 9, Suunto 9 Baro in Suunto 5.

Varno

Hiter dostop do vaših GPS koordinat in drugih ključnih informacij o vaši trenutni lokaciji ter začetni točki. Uporabno pri skupni rabi lokacije s prijateljem, ko morate poklicati pomoč ali pa se želite varno vrniti nazaj do svojega avta.

Na voljo v SuuntoPlus™ za modele Suunto 9, Suunto 9 Baro in Suunto 5.

Krogi

Samodejni vpogledi v kroge vam na podlagi lokacije pomagajo analizirati statistiko za vsak krog. Odlična lastnost pri teku na progi ali teku na smučeh po isti trasi. Kroge si lahko nato ogledate v Suunto aplikaciji.

Na voljo v SuuntoPlus™ za modele Suunto 9, Suunto 9 Baro in Suunto 5.

Sprint

Med tekom ali kolesarjenjem samodejno sledite sprintom in spremljajte število, razdaljo ter čas vsakega intervala med vadbo. Prepoznavanje sprintov temelji na spremembi vašega tekaškega tempa ali moči kolesarjenja. Sprinte si lahko nato ogledate v Suunto aplikaciji.

Na voljo v SuuntoPlus™ za modele Suunto 9, Suunto 9 Baro in Suunto 5.

Dobrodelni svetovni tek Wings for Life

Se pripravljate na tekaško tekmovanje? Funkcija Wings for Life World Run simulira zasledovalno vozilo, ter tako poskrbi za motivacijo med vašo vsakodnevno vadbo in vam pomaga pri pripravah na tek.

Na voljo v SuuntoPlus™ za modele Suunto 9, Suunto 9 Baro in Suunto 5.

Smerna navigacija

Navigirajte na poti - izberite svojo ciljno smer, nastavite prikaz in se odpravite! Določite lahko tudi ciljno razdaljo in nadmorsko višino. Smerna navigacija je odlično orodje za orientacijski tek v gorah in gozdovih.

Na voljo za modele Suunto 9 in Suunto 9 Baro.

Nov videz zaslona

Med pripravo na dogodivščine si oglejte ključne podatke iz svoje okolice. Navdih za nov videz izhaja iz Suuntove dediščine morskih kompasov. Na voljo za dejavnosti na prostem.

Na voljo za modele Suunto 9 Baro, Suunto 9, Suunto 5 in Suunto 3.

Navigacija poti

Ustvarite svojo pot, uporabite proge drugih storitev ali izberite priljubljeno pot v Suunto aplikaciji. Sinhronizirajte pot z uro in že ste pripravljeni! Z navigacijo na svoji uri boste vedno našli svojo pot.

Navigacija poti je na voljo za modele Suunto 9 Baro, Suunto 9, Suunto 7 in Suunto 5. Zemljevidi za dejavnosti na prostem so vidni le na modelu Suunto 7.

Zaslon z nizko porabo energije

Zaslon ves čas vadbe ostane buden in porablja le minimalno količino baterije. To vam omogoča nenehen ogled vseh podatkov o vadbi, ne da bi morali aktivirati zaslon.

Vsi Suunto modeli imajo med vadbo viden zaslon. Sedaj je ta funkcija na voljo tudi za model Suunto 7.

Način GPS z nizko porabo

Če izberete natančnost lokacije "Good" (ugotavljanje položaja približno vsakih 10 ali 60 sekund), baterija zdrži dlje.* Koristno za daljše dejavnosti na prostem ali pa, ko je baterija že skoraj prazna in želite nadaljevati. Za izboljšanje kakovosti sledenja se med tekom ali kolesarjenjem uporablja funkcija FusedTrack.

Posebne možnosti varčevanja z baterijo so na voljo za modele Suunto 9 Baro, Suunto 9, Suunto 7 in Suunto 5.

Aplikacija MyRadar

Aplikacija MyRadar ponuja izjemno hiter način za pregled prihajajočih vremenskih razmer. Omogoča pregled vremena v realnem času. Poglejte lokalne animirane vremenske zemljevide, in lažje načrtujete svoje pustolovščine na prostem.

NAplikacija je na voljo za model Suunto 7.

Priljubljene izhodiščne točke

Ko se odločite za nove kraje in poti, je pogosto težko ugotoviti izhodiščno točko. V Suunto aplikaciji si oglejte priljubljena izhodišča, in tako boste zlahka vedeli, od kod začeti svojo pustolovščino.

Na voljo v Suunto aplikaciji. Na Suunto 7 so priljubljena izhodišča vidna tudi na toplotnih zemljevidih.

Priljubljene poti

Ste se naveličali določenih poti in niste prepričani, kam bi se odpravili. Slednje smo vam olajšali z dodajanjem priljubljenih poti v Suunto aplikacijo. Le-te se generirajo iz vadb Suunto skupnosti.

Na voljo v Suunto aplikaciji.

Moje poti

Oglejte si dnevni, mesečni ali letni toplotni zemljevid. Svoje poti lahko primerjate tudi z najbolj priljubljenimi potmi za svoj šport.

Na voljo v Suunto aplikaciji.

Nov zaslon Suunto aplikacije

Izboljšana domača stran Suunto aplikacije vam omogoča neposreden dostop do koledarja, seštevka podatkov vaših aktivnosti in zemljevida.

Na voljo v Suunto aplikaciji.

Novi partnerji

Poiščite svoje naslednje dogodivščine na Sportihome, preverite najboljše poti z Wikilocom ali si oglejte poti z Landom. Suunto partnerji ti nudijo orodje za naslednjo tekaško pot ali izlet v gore.

* časovni interval osveževanja v načinu "Good" se razlikuje glede na model Suunto ure. Dejanska poraba baterije se lahko razlikuje glede na športne aktivnosti, nastavitve, aplikacije in številne druge dejavnike.