NOVOSTI v Urarni Lečnik – Samsung pametne ure & zapestnice

NOVOSTI v Urarni Lečnik – Samsung pametne ure & zapestnice

Pametne ure in zapestnice znamke Samsung so na našem trgu prisotne že kar nekaj časa in kot takšne niso več nič presenetljivega. Je pa naša urarna v starem mestnem jedru Ljubljane, sploh prva urarna, na katere prodajnih policah so se znašle. No, to pa si seveda štejemo v čast in zadovoljstvo. Po besedah predstavnika znamke v Sloveniji, smo si to mesto izborili z zelo uspešnim delom z znamko SUUNTO v preteklih letih. Tisti, ki nas že poznate, veste, da smo center znanja in dogajanja v povezavi s temi vrhunskimi športnimi urami, kot tudi servisom zanje.

 

Kaj si bodo naše stranke in obiskovalci, tako fizične, kot tudi spletne trgovine, lahko pogledale na naših policah? To so naslednji modeli:

 

1.)  Samsung Gear Fit 2 PRO pametna zapestnica

2.)  Samsung Gear SPORT pametna ura

3.)  Samsung Gear S3 Frontier in Classic pametna ura

 

Z uradno prodajo vseh zgoraj naštetih izdelkov pričenjamo z dnem 1.2.2018, tako da ste vsi, ki bi vas omenjeni izdelki interesirali, vljudno vabljeni k ogledu na Stari trgi 14 ali na digitalne police. No, tudi, če se samo sprehodite mimo in nam namenite kakšno besedo ali dve, vas bomo enako veseli :)

 

Da pa vse skupaj ne bi bilo povsem brez “dodane vrednosti” – če odmislimo tisto, ki jo nakup takšne pametne zapestnice ali ure prinese v posameznikovo življenje, vam bomo pri vsakem od izdelkov ponudili še nekaj več. In sicer:

 

  • Prvih 20 kupcev Samsung Gear S3 Frontier pametne športne ročne ure, bo ob nakupu le te, zraven prejelo še dodatni originalni usnjeni pas (v vrednosti 39,00 EUR) v črni ali rjavi barvi.

 

  • Za pametno uro Samsung Gear SPORT bo od dne 14.2.2018 pa vse do 28.2.2018 nakup prinesel novemu lastniku/ci tudi Samsung Level U wireless slušalke (v vrednosti 80,00 EUR), ob tem pa še dodatno 30 EUR vrednosti bon, ki se ga bo dalo vnovčiti ob naslednjem nakupu nad 100 EUR in sicer naslednjih 6  mesecev.

 

  • To pa nikakor ni vse – kot edini v Sloveniji vam bomo omogočali preizkus zapestnice in ure (Gear fit 2 pro, Gear SPORT) v obdobju od 1.2. do 1.4. pred njenim dejanskim nakupom! Potencialna stranka bo lahko model ure/zapestnice preizkušala teden dni, da se v celoti prepriča, če je omenjeni izdelek ustrezen in se na podlagi lastne uporabniške izkušnje v tem obdobju prepriča o tem ali je to zanjo primerno in dobrodošlo ali ne.

 

Sami smo prepričani, da je eden takšnih pametnih športnih merilcev skoraj že nujen dodatek v vsakdanjem življenju tistih, ki svoje obveznosti in športno rekreacijske podvige radi beležijo – bodisi iz radovednosti ali pa iz povsem osebne potrebe, da si vsak naslednji dan postavljajo višje cilje. Mi smo povsem enaki navdušenci in verjamemo, da se lahko enako kot Suunto, tudi Samsung skupnost skozi naslednja leta “zgradi” in postane temeljni del našega prihodnjega dela. 


Priporočamo