NOVI SUUNTO 5 PEAK Lahka športna ura za trening, avanture in dobro počutje
Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

Nova športna ura Suunto 5 Peak vam pomaga narediti prvi korak k športni aktivnosti in nadaljevati v tej smeri.

Nova GPS ura za notranje in zunanje aktivnosti vas opremi s športnimi funkcijami, ki so enostavne za uporabo, baterijo z odlično življenjsko dobo in z zelo priljubljeno funkcijo upravljanja glasbe. Prav tako spremlja vaš spanec in dnevno počutje.

Športna ura Suunto 5 Peak je izdelana na Finskem in ustvarjena za vas, da ostanete aktivni.

Lahka in vzdržljiva

Športna ura Suunto 5 Peak tehta le 39 gramov. Ura je vodoodporna in je kos vsem vremenskim razmeram. Zaradi svoje udobne zasnove jo boste lahko nosili podnevi in ponoči. Če načrtujete daljšo pot, si z izbiro delovanja baterije v načinu »Tour« zagotovite sledenje GPS-a do 100 ur.

Poiščite svoj ritem

S kontrolami za glasbo lahko prilagodite glasnost, začasno ustavite ali preskočite na skladbe, ki vas še bolj motivirajo. Povežite slušalke s telefonom in že ste pripravljeni.

Navigacija med vadbo

Z vgrajenim GPS-om in navigacijo »zavoj za zavojem« se nikoli ne boste izgubili. Izbrana pot je med vadbo samodejno vidna v pogledu »zemljevid”, če je GPS vklopljen.

Enostavno ostanite aktivni in okrevajte

Več kot 80 športnih načinov, prilagodljivo vodenje vadbe ter sledenje aktivnosti vas motivirajo in vam dajejo dodaten zagon. S spremljanjem kvalitete spanca, okrevanja in stresa si boste opomogli hitreje.

Doživite nove kraje

S 3D toplotnimi zemljevidi in priljubljenimi potmi v aplikaciji Suunto, lahko preprosto prekinete začrtano pot in odkrijete nove kraje.¸

Lov na sončne vzhode in zahode

Alarm za sončni vzhod in sončni zahod vam pomaga pri načrtovanju aktivnosti na prostem. Vstanite pred sončnim vzohodom ali pa se varno vrnite domov pred temo.

Spoznajte nekatere priročne funkcije Suunto 5 Peak

Varno raziskovanje novih poti

Načrtujte svojo naslednjo avanturo s 3D zemljevidi in priporočili glede različnih poti, ki vam jih nudi Suunto skupnost.

Ostanite na pravi poti in varno raziskujte okolico. Ko ustvarite poti v aplikaciji Suunto, se lahko odločite za aktiviranje navodil »zavoj za zavojem«. Ko je pot prenesena na vašo uro, vam bo le-ta podala navodila in vas z zvočnim opozorilom opomnila, v katero smer morate zaviti.

Vadba z vašo najljubšo glasbo in aplikacijami

Enostavno upravljate glasbo, ki vam daje dodatno spodbudo in vas ponese naprej.

Izbirajte med več kot 80-imi prilagodljivimi športnimi načini, analizirajte svojo vadbo v aplikaciji Suunto ali pa se povežite s svojimi najljubšimi storitvami naših številnih partnerjev.

Ohranite dobro počutje

Preprosto spremljajte korake, kalorije ter svojo telesno pripravljenost.

S podatki o spanju, stresu in stanju telesa boste pridobili celostno razumevanje svojega počutja, ki je pomemben pokazatelj vašega splošnega telesnega stanja.

SUUNTO 5 PEAK

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.