Suunto 9 Peak

Pro
športna vzdržljiva elegantna

Vzdržljivost in eleganca združena

Suunto 9 Peak Pro je najzmogljivejša multišportna ura doslej. Nudi osupljivo življenjsko dobo baterije in vojaško vzdržljivost. Izjemno tanek in brezčasen videz je poskrbel tudi za privlačno zunanjost. Športna ura Suunto 9 Peak Pro ni le popolna spremljevalka pri različnih športnih dejavnostih, temveč se bo lepo podala vsakemu stilu. Na voljo so štiri različice iz nerjavečega jekla in dve iz titana, tako da boste zlahka izbrali tisto, ki najbolj ustreza vaši osebnosti.

Izberi svoj Suunto 9 Peak Pro

Suunto 9 Peak Pro All Black Suunto 9 Peak Pro Forest Green Suunto 9 Peak Pro Ocean Blue Suunto 9 Peak Pro Pearl Gold Suunto 9 Peak Pro Titanium Sand Suunto 9 Peak Pro Titanium Slate

Spoznajte nekatere priročne funkcije Suunto 9 Peak Pro

Zavrti me

Več kot 95+ športnih načinov. Od teka, kolesarjenja, fitnesa pa vse do potapljanja.

Nova funkcija »snorkeling« in nov zmogljivejši operativni sistem.

Prenovljeni uporabniški vmesnik je zdaj še hitrejši in odzivnejši.

Osupljiva življenjska doba baterije in vojaška vzdržljivost.

Narejena iz 100% obnovljivih virov energije.

Nov slog pisave je lažje berljiv. Zaradi večjih številk in kontrastnih barv je preverjanje informacij preprosto, tudi ko ste v gibanju.

Pomoč pri treningih

Nov, hitrejši uporabniški vmesnik

V športu šteje vsaka sekunda. Zahvaljujoč novemu zmogljivemu operativnemu sistemu se Suunto 9 Peak Pro na vaš dotik odzove hitreje kot kdajkoli prej. Popolnoma preoblikovan uporabniški vmesnik je zdaj še bolj intuitiven in preprostejši za branje.

Vrhunska življenjska doba baterije in izboljšan GPS

Suunto 9 Peak Pro je zanesljiva spremljevalka tudi pri daljših avanturah. Dolga življenjska doba baterije nudi tudi do 40 ur delovanja v »Best« GPS načinu. Vrhunski GPS vam omogoča, da vidite svojo lokacijo, tempo in razdaljo z večjo natančnostjo, tudi v zahtevnejših okoljih. Ob normalni vsakodnevni uporabi je življenjska doba baterije kar 21 dni. Suunto 9 Peak Pro se napolni zelo hitro. Popolno napolnjena je v 1 uri, že po 10 minutah pa je baterija pripravljena za 2 uri treninga.

Ekstremno vzdržljiva.
Ekstremno elegantna.

Trpežnost ure dosega ameriški vojaški standard. Testirana je po najvišjem vojaškem standardu trpežnosti (*MIL-STD-810H). Športna ura Suunto 9 Peak Pro je prestala teste na temperaturne šoke, padce, pritisk, pesek, led in sol. Vodotesna je do 100 metrov in lahko izmeri podvodno globino do 10 metrov. Narejena je iz najkakovostnejših materialov, kot so safirno steklo, nerjaveče jeklo in titan pri izbranih različicah. Suunto 9 Peak Pro je trpežna, a je zaradi svoje tankosti hkrati tudi elegantna. Skupaj s svojimi predhodnicami je najtanjša multišportna GPS ura na trgu.

Izdelana za avanture, od gozdnih poti do morskih globin

Tek, kolesarjenje, plavanje, potapljanje... Katera pa je tvoja najljubša športna aktivnost. Z več kot 95 športnimi načini ste pripravljeni, ne glede na to, ali ste v telovadnici ali pa se vzpenjate na goro. Z izbranim načinom potapljanja (ang. »snorkeling«) pa vas bo Suunto 9 Peak Pro spremljala tudi pri vaših podvodnih dogodivščinah. Skupaj s Suunto aplikacijo vam bo pomagala ostati na pravi poti pri vseh vaših avanturah.

Izboljšajte svojo izkušnjo z aplikcijo Suunto in SuuntoPlus

S Suunto aplikacijo lahko načrtujete, analizirate in delite svoje poti ter vadbe. Lahko se povežete z več kot 200 partnerskimi aplikacijami, kot so Strava, Komoot in TrainingPeaks.

Znotraj aplikacije boste našli tudi SuuntoPlus Store, kjer lahko svojo uro še dodatno prilagodite z novimi funkcijami in povezanimi napravami.

Izdelana iz 100% obnovljivih virov energije

Suunto sedež in tovarna se nahajata v mestu Vantaa na Finskem. Pri vseh svojih operativnih postopkih Suunto uporablja 100% obnovljivo, ogljično nevtralno energijo. Suunto se je zavezal k zmanjšanju proizvodnih emisij, zato stremi po izdelavi naprav, ki prestanejo preizkus časa. Namen je omogočiti popravilo naprav in s tem zmanjšati količino odpadkov ter podaljšati življenjski cikel izdelka.

22 kg CO2e: To je količina emisij CO2, ustvarjenih v celotni življenjski dobi ene ure Suunto 9 Peak Pro. Slednje vključuje vse materiale, uporabljene pri proizvodnji (pridobivanje surovin, komponente, paščki za ure in embalaža), kot tudi druge vire emisij, ki se nanašajo na logistiko, uporabo in recikliranje.

Tudi po 80 letih delovanja Suunto še vedno uvaja inovacije in podpira avanture. Samo dobiček ni dovolj. Suunto to uravnoteži s tem, da je pošten partner v celotni poslovni verigi, da je stabilen visokotehnološki delodajalec in da vedno ceni oblikovanje, ki temelji na kakovosti.

Z mišicami nad zmanjšanje emisij

Bolj trajnostno življenje se začne z majhnimi vsakodnevnimi odločitvami. V kolikor imate možnost, se v službo odpravite s kolesom, skirojem ali peš. Da bi vas pri tem spodbudili in podprli, so pri Suuntu v aplikacijo dodali možnost sledenja vaše poti v službo, šolo itd. Poleg tega, da boste videli, koliko ste na poti vadili, boste videli tudi vaš vpliv na podnebje. Suunto aplikacija beleži vašo aktivnost na poti ter poda oceno emisij CO2e, ki ste jih prihranili. Vaše zmanjšanje emisij izračuna tako, da primerja kolesarjenje, hojo ali tek z vožnjo avtomobila.

4.373

SUUNTO 9 PEAK PRO