VERTICAL

Presezite svoje meje

Nekateri izberejo povprečje, pustolovci pa potrebujejo orodje, ki mu lahko zaupajo. Z natančnostjo in najboljšo življenjsko dobo baterije na trgu je Suunto Vertical popoln spremljevalec za najvišje vrhove in zahtevne doline.

Zemljevidi, na katere se lahko zanesete

Suunto Vertical intuitivni zemljevidi vam povedo vse, kar morate vedeti o pokrajini. Konturne linije, voda, poti in druge pomembne orientacijske točke so na voljo v treh različnih slogih zemljevidov. Zaradi zagotavljanja še večje varnosti lahko vse navigacijske funkcije uporabljate tudi v načinu brez povezave.

Tako se med raziskovanjem ne boste nikoli izgubili.

* Prikaz zemljevida je simulacija delovanja in se lahko razlikuje od dejanskega zemljevida na športni uri Suunto Vertical
Delovanje brez povezave
Brezplačni zemljevidi
Navigacija in POI

Solarno polnjenje

Športna ura Suunto Vertical Solar vas bo spremljala celo do enega leta brez polnjenja! Polni se namreč tudi s pomočjo sončne energije, zato lahko brezskrbno uživate v športnih dogodivščinah. Sončna energija napolni baterijo, in tako podaljša čas delovanja med posameznimi standardnimi polnjenji. Zdaj se lahko lahko brez težav odpravite tudi na daljše športne odprave.

* Na voljo le na modelu Suunto Vertical Titanium Solar

Obsežna zbirka zemljevidov

Načrtujte in analizirajte svoje poti s pomočjo 3D zemljevidov, toplotnih zemljevidov, informacij o cestnih površinah ali zemljevidov plazovitega območja.

Območje treninga

Poiščite svojo obremenitev pri vadbi, metrike okrevanja in povzetke napredka v »Training zone« ter pridobite navodila Suunto trenerja, ki temelji na AI.

Načrtovanje vadbe

Ustvarite svojo lastno vadbo v Suunto aplikaciji in prek ure prejmite vodenje v realnem času.

Trgovina SuuntoPlus™

Poiščite nove aplikacije za svoje športne podvige, povežite se z vrsto novih naprav in prejmite vodenje v realnem času..

Ostanite varni v zahtevnih okoljih

Z višinomerom, barometrom in kompasom boste zlahka ocenili stanje v okolju. V zahtevnih okoljih je to lahko življenjskega pomena.

Alarm za nevihte in ažurna vremenska napoved vam pomagata, da se izognete nevarnosti.

Vremenska napoved
Barometer in višinomer
Alarm za nevihte, sončne vzhode in zahode

Najboljša baterija na tržišču

Suunto Vertical ima baterijo, ki je po vzdržljivosti daleč pred vsemi tekmeci. Suunto Vertical Titanium Solar omogoča 85 ur sledenja vadbe, tudi pri najnatančnejši GPS nastavitvi, medtem ko različica iz nerjavečega jekla omogoča 60 ur sledenja.

V dnevnem načinu vas Suunto Vertical spremlja tudi do 60 dni, titanium solar različica pa celo do enega leta brez polnjenja!

+30% s solarnim polnjenjem
Dvopasovni GNSS za najboljšo natančnost
Testirano po vojaških standardih

Primerjava vzdržljivosti baterije

Za razliko od mnogih konkurentov Suunto Vertical ne žrtvuje natančnosti zaradi daljše življenjske dobe baterije. Komunicira z vsemi petimi glavnimi satelitskimi sistemi prek dvojne frekvence, kar zagotavlja hitrejši in zanesljivejši signal.

Primerjava življenjske dobe baterije je bila izvedena v vadbenem načinu ob sončnem vremenu (50000 lux) z enosekundnim intervalom beleženja.

Suunto Vertical Solar 85h - 280h

Najboljša konkurenčna športna ura 81h - 150h

Trenirajte za svojo naslednjo dogodivščino

Športna ura Suunto Vertical je odlična spremljevalka tudi pri vsakodnevni vadbi. Pri več kot 90 športnih načinih boste zagotovo našli svoje najljubše športe, od teka, kolesarjenja, plavanja, teka na smučeh in mnogo drugih.

V primeru, da potrebujete še več pa obiščite trgovino SuuntoPlus in še bolj prilagodite svojo uro z aplikacijami za plezanje, Cooperjev test idr.

95+ športnih načinov
50+ športnih aplikacij preko SuuntoPlus
Glasovne povratne informacije preko aplikacije Suunto

Spoznaj funkcije Suunto Vertical

Trajnostno oblikovanje iz Finske

Športna ura Suunto Vertical je izdelana na Finskem s 100 % obnovljivo energijo in ogljično kompenzacijo. Kombinacija funkcionalnega finskega dizajn-a z najkakovostnejšimi materiali, kot so safirno steklo, nerjaveče jeklo in titan, bo prepričala tudi tiste najbolj zahtevne. Suunto na trg prinaša več kot 85 let visokokakovostne dediščine, neizprosne natančnosti in pionirskih inovacij.

Izdelano iz 100% obnovljive energije
100 % ogljično kompenzirano
6,59 kg CO2e ogljičnega odtisa

Dopolni svojo izkušnjo s Suunto aplikacijo

Načrtujte, analizirajte in delite svoje športne aktivnosti z aplikacijo Suunto. Slednja vam omogoča, da se povežete tudi z drugimi storitvami, kot je Strava, in tako dostopate še do drugih funkcij.

SUUNTO VERTICAL