Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

Zasnovana za trenutke, ki jih ni mogoče izmeriti.

Zasnovana za vrhunska športna doživetja in pustolovščine, ki bodo za vedno ostale v vašem spominu.

Suunto 9 Peak in Suunto 9 Baro - vodilna linija Suunto športnih ur, s funkcijami za najzahtevnejše športe ter pustolovščine na prostem. Trpežne in vzdržljive GPS ure z najučinkovitejšo avtonomijo baterije in barometrom. Na voljo so v dveh velikostih, tako da ustrezajo vsakemu okusu in zapestju. Ure so narejene na Finskem in odražajo pravo nordijsko identiteto.

Trpežna in vzdržljiva

Preizkušena do skrajnosti in vodotesna do 100 m globine. Narejena iz vrhunskih materialov: safirno steklo in ohišje iz titana 5. stopnje (izbrani modeli).

Ustvarjena za obstojnost

Vzdržljivost baterije do 25 ur ob polni obremenitvi GPS-a ali do 170 ur v načinu »Tour«.

Zasnovana za pustolovščine

Barometrična višina, navigacija poti na uri in toplotni zemljevidi v Suunto aplikaciji.

Strast do športa

Podpora za več kot 80 različnih športnih aktivnosti (tek, kolesarjenje, plavanje, pohodništvo in še mnogo več).

Spoznajte nekatere priročne funkcije Suunto 9 Peak

Suunto 9 novosti

Nove funkcije so na voljo s posodobitvijo modela Suunto 9

Vzdržljiva športna spremljevalka

Brezkompromisna življenjska doba baterije - od 25 ur pri polni obremenitvi z uporabo GPS-a in vse do 170 ur delovanja v načinu »Tour«. Pametni opomniki za polnjenje, ki delujejo na podlagi vaše zgodovine dejavnosti. Najvišja kakovost materialov - safirno steklo odporno na udarce in ohišje iz titana, zaradi katerega je ura izjemno trpežna, a hkrati tudi lahka. Vodotesnost do 100 m globine. Vrhunska kakovost, ki bo kos vsaki vaši pustolovščini. Testirana v najtežjih pogojih.

Zasnovana za pustolovščine

Prikaz poti vam omogoča, da se boste enostavno vrnili na začrtano traso, če skrenete s poti ali pa se izgubite. Doživite najbolj osupljive lokacije s pomočjo interesnih točk (POI), ki vam jih omogoča Suunto aplikacija. Preko slednje si lahko začrtate svoje poti glede na toplotne zemljevide in priljubljene izhodiščne točke posameznih športnih aktivnosti.

Strast do športa

Uživajte v trenutkih, ki vas napolnijo z energijo, bodisi med tekom po mestu, gozdu, na stezi ali med katero od preostalih 80 športnih aktivnosti. Ujemite virtualnega tekača in izboljšajte svoj tempo. Vaša vadba bo tako še bolj učinkovita in obenem tudi zabavna. Ohranite zdravo ravnovesje med treningom, počitkom in regeneracijo, da boste vedno pripravljeni za nove pustolovščine.

Na voljo v dveh velikostih

Suunto 9 Peak

Suunto 9 Peak je najtanjša, najmanjša in najbolj vzdržljiva Suunto ura doslej. Ustvarjena za vse, ki imate raje manjše in lažje športne ure z minimalističnim izgledom.

Suunto 9 Baro

Suunto 9 Baro je nagrajena športna ura, ki ji zaupajo svetovni športniki in pustolovci. Ustvarjena za vse, ki imate raje bolj robustne športne ure z večjim ekranom.

Delite svoje izkušnje in doživetja

Povežite športno uro z aplikacijo Suunto in sledite vsem svojim pustolovščinam. Spremljajte svoj napredek, dnevne aktivnosti in kvaliteto vašega spanca. Delite vaše vrhunske dosežke s Suunto skupnostjo in se povežite s prijatelji. Ura vam omogoča pregled dohodnih klicev, sporočil in obvestil, ki so tako le en pogled stran. Aplikacija Suunto App je na voljo v trgovinah App store in Google Play.

Pridobite ugodnosti Suunto partnerske mreže

Povežite svojo Suunto uro s svojimi najljubšimi orodji ter analizirajte svoje dejavnosti, odkrivajte nove poti, poiščite napotke za vadbo ali ustvarite 3D videoposnetke svojih dogodivščin, ki jih lahko delite s svojimi skupnostmi.

Z nakupom Suunto ure pridobite tudi paket ugodnosti naše partnerske mreže, v vrednosti več kot 500 €. Z omenjenim paketom ugodnosti boste izboljšali treninge in popestrili vaše pustolovščine na prostem, kar vam bo v pomoč pri doseganju začrtanih ciljev.

SUUNTO 9 PEAK

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.

SUUNTO 9 BARO

Izdelkov, ki ustrezajo izbiri, ni mogoče najti.